Egészségvédelem

Hagyomány
Hagyomány
Szakértelem
Szakértelem
Törődés
Törődés
...természetesen!
...természetesen!
Previous Next
A A A

orvosnal

Kellemetlen és egyben fájdalmas jelenség, amely nemtől és kortól függetlenül sokakat érinthet. Hazánkban gyakorlatilag az 50. életéve betöltéséig minden második ember megtapasztalta már maga is.  A betegségről, kialakulásának okairól és a kezelési módokról dr. Fazekas Gábor háziorvossal és sebésszel beszélgettünk.

Dr.Orlova TatjanaA napi hőmérséklet-ingadozások, az alul- vagy túlöltözöttség, a zsúfolt tömegközlekedési eszközök használata a baktériumok és a vírusok terjedését segítik elő és felső- és alsó légúti megbetegedésekhez vezetnek.

Dr.Tóth Eszter szemorvosEgészségünk védelme érdekében számos óvintézkedést megteszünk.  A kutatásokban, a médiában azonban kevés szó esik a szem védelméről.

Dr. Kiss Zsuzsanna bőrgyógyász szakorvosSzeptemberi témánk keretei között a nyaralás után jelentkező szezonális bőrfertőzésekre, illetve a lakosság körében leggyakrabban előforduló bőrt érintő gombásodásra helyezzük a hangsúlyt. A kérdéskör szakszerű áttekintésében dr. Kiss Zsuzsanna bőrgyógyász szakorvos nyújt professzionális segítséget.

Étrend-kiegészítők

biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika

Mérleg-kölcsönzés

A babamérleg kölcsönzés részleteiért ide kattintson!

Elérhetőség