Egészségvédelem

Hagyomány
Hagyomány
Szakértelem
Szakértelem
Törődés
Törődés
...természetesen!
...természetesen!
Previous Next
A A A

interjuÉvekkel ezelőtt már fókuszba került a magnézium, mint a szervezetünk számára egyik legfontosabb ásványi anyag. Akkor a sportolók szempontjából vizsgáltuk jelentőségét és biológiai hatását. Most a magnézium-hiányt és annak körülményeit tekintjük át Dr. Kovács Gergely ortopéd-sebész és sportorvos szakorvossal a Sportkórház egykori sebész főorvosával, aki a korábbiakban is segített a szakmai eligazodásban.

Kasza Barbara dr 1Gyakori és igen kellemetlen jelenség a mindennapokban a rossz szájszag. Sokan tapasztalnak időnként vagy tartósan valamilyen íny- vagy fogágybetegséget, amely megkeseríti a táplálkozást, fogmosást és az általános életvitelt. Éppen ezért aktuális havi témánkban a különböző szájvizek és gyógy-fogkrémek szükségességét és használatát elemezzük visszatérő szakértőnkkel dr. Kasza Barbara fogorvossal.

josa valeria 6Az allergiaszezon sokakat már nem ér meglepetésként, tisztában vannak a fellépő tünetetekkel, illetve jó esetben hangsúlyt fektetnek ezek megelőzésére. Ugyanakkor mások számára talán ez az első időszak, amikor szembesülnek azzal, hogy bizony valami allergiás reakciót vált ki szervezetükben.
2016 nyarán a témakörben már beszélgettünk Dr. Jósa Valéria fül-orr-gégész, allergológus és immunológus szakorvossal. Ezúttal ismét a segítséget kértük a témakör más oldalról történő megközelítésében.

Dr. Sahin-Tóth GáborInterjú Dr. Sahin-Tóth Gáborral - az Orosházi Kórház Invazív mátrix-, és műtővezető főorvosával.

 

- Tisztelt Doktor Úr, milyen indíttatásból választotta az orvosi hivatást és miért specializálódott az érsebészetre?
- Szüleim orvosok, nyilván hatással voltak döntésemre, melyet ezúton is köszönök Nekik. Már az egyetem alatt Vangel Róbert mellett dolgozva érdekeltek az erek, majd Ménesi Rudolf, Palásthy Zsolt és Sipka Róbert mellett dolgozva pedig egyértelművé vált, hogy nyugdíjas koromig foglalkozni fogok az érsebészettel.

Étrend-kiegészítők

biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika

Mérleg-kölcsönzés

A babamérleg kölcsönzés részleteiért ide kattintson!

Elérhetőség