Egészségvédelem

Hagyomány
Hagyomány
Szakértelem
Szakértelem
Törődés
Törődés
...természetesen!
...természetesen!
Previous Next
A A A

Ismerje meg a patikánkban forgalmazott gyógyító virágesszenciákat. A virágesszenciák a virág, a napfény és a víz találkozásából születnek. A DEVA virágesszenciák napfényfürdőnek kitett virágokból készült dinamizált, finom cseppfolyós kivonatok, amelyek a növényvilág jótékony hatását hozzák el hozzánk. Így például, hogy csak néhány példát említsünk, a virágesszenciákat használják szomorúság, bátortalanság, önbizalomhiány, határozatlanság ellen, kommunikációs vagy önkifejezési nehézségek esetén stb…

LABORATÓRIUM A TERMÉSZET SZÍVÉBEN
A DEVA laboratórium 1986 óta virágesszenciák előállításával foglalkozik, a jó közérzet és az egészség szolgálatában. A mintegy húszfőnyi gárdájával hozzájárul a virágesszenciák elterjesztéséhez Franciaországban és az egész világon ..

 

A laboratórium a francia-Alpokban található Autrans-ban (www.autrans.com), a Vercors-i Nemzeti Park szívében, védett és privilegizált, flórája gazdagságáról és változatosságáról híres környezetben.

Jöjjön el hozzánk, amikor csak a kedve tartja, látogasson meg minket nyáron vagy más iskolai szünetben: hetente egyszer szervezett látogatással várjuk. Időpont egyeztetés után kis csoportokat is szívesen elkalauzolunk.

A virágesszenciák Dr. Bach eredeti módszere szerint készülnek, a legszigorúbb tisztasági és minőségi követelményeknek megfelelően. Az előállítás és dinamizáció valamennyi lépése kézi munkával történik, nagy gonddal és odafigyeléssel. Az alkalmazott alapanyagok és szubsztrátumok kizárólag természetes eredetűek, és megfelelnek a biotermesztés legszigorúbb előírásainak (ECOCERT kontroll).

A DEVA virágesszenciák nagyrészt az Alpok, a Massif Central és a földközi tengeri medence gondosan kiválasztott területein termő vadvirágokból készülnek.

A DEVA virágesszenciák között emellett helyet kapnak a sivatagokból, a trópusokról, és bolygónk más, védett területeiről származó növények is. Ezen különleges növényeknek a biokultúrája és biodinamizációja számára több saját kerttel rendelkezünk. A DEVA virágesszenciák megtalálhatóak Franciaországban és az egész világon. Célunk, hogy kereskedelmi partnereinkkel tartós és átlátható, a közös érdekek tiszteletben tartásán alapuló együttműködést alakítsunk ki. A virágesszenciák a jövő egészségét vetítik előre. Mindenki számára hozzáférhetőek, aki saját kezében kívánja tartani egészségét és jó közérzetét. Ismerje meg Ön is a DEVA virágesszenciákat!

Mit értünk virágesszencia alatt?
A virágesszenciák a virág, a napfény és a víz találkozásából születnek. A DEVA virágesszenciák napfényfürdőnek kitett virágokból készült dinamizált, finom cseppfolyós kivonatok, amelyek a növényvilág jótékony hatását hozzák el hozzánk.

Minden virágesszenciára jellemző a saját "tulajdonsága". Ez a "tulajdonság" egyfajta kiteljesedési, átalakulási folyamat kifejeződése, amely specifikus az alkalmazott virágfajra, és amely az egyén egyes jellemvonásainak, érzelmeinek, lelkiállapotának felel meg.

Az egyensúly és a jó közérzet forrásai, harmonizálják lelki életünket, növelik vitalitásunkat, ezáltal segítenek megfelelni az élet kihívásainak. Úgy hatnak, hogy átalakítják a személyes kibontakozásunkat gátló és egészségünket veszélyeztető érzelmeinket, magatartásunkat és viselkedésünket.

Dr. Bach az 1930-as években fedezte fel a virágesszenciákat. Ezek tiszta és természetes, mindenki, még a gyerekek által is könnyen használható termékek. Az egész világon elismerik nagy hatékonyságukat és méregmentességüket. Mivel a virágesszenciákban nincs fizikai vagy biokémiai ágens, ezért nem számítanak orvosságnak: a túladagolás veszélye nem áll fenn, nincsenek mellékhatások. A DEVA virágesszenciák többféle módon beilleszthetőek a mindennapi életbe. Eseti jelleggel alkalmazva helyreállítják kedélyállapotunkat, segítenek valamely nehézség legyőzésében, megszüntetik félelmünket stb…

Hosszabb távon képesek feloldani mély érzelmi gátakat és megcsontosodott, vagy hibás magatartásformákat.

Összetett virágesszenciák:
Assistance
Nyugodt éjszakák
Testi ellazulás
Oltalom
Érzelmi élet és nemiség
Leszokás
Feltöltődés
Tanulás és vizsgaidőszak
Családi összetartás
Terhesség
Kisgyermekkor
Serdülőkor
Érettség
Fejlődés

Forrás: Lab Deva

Étrend-kiegészítők

biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika

Mérleg-kölcsönzés

A babamérleg kölcsönzés részleteiért ide kattintson!

Elérhetőség