Közérdekű adataink

Nyitvatartás, elérhetőség - Kattintson!

Járvány után

Veszelyhelyzet2

Egészségvédelem


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Mérleg kölcsönzés

A babamérleg kölcsönzés részleteiért ide kattintson!
GyöngyPatika

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Róna Web


Könyvek

 

springmed

Látogatott oldalak

Oldalletöltések: 2517298

Impresszum

Honlaptulajdonos:
Róna Patika
Felelős szerkesztő
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

helpNeT Iroda Kft.

Cegadatok X


CHI méregtelenítő tapaszÁzsiai természetgyógyászok szerint legegyszerűbben a talpunkon elhelyezkedő reflex zónákon keresztül szűrhetjük ki testünkből a nyirokrendszerben keringő, illetve a lerakódott méreganyagokat, hiszen a keleti egészségszemlélet szerint minden szervünk stimulálható és gyógyítható, a talpon lévő reflexpontokon keresztül. A Chi tapasz a tapasztalatok alapján ezekre a pontokra hat jótékonyan és intenzív méregtelenítésével segíti a szervezet egyensúlyát. Segítségével kényelmesen, biztonságosan tisztíthatjuk meg szervezetünket a benne felgyülemlett káros anyagoktól. Folyamatos a hatása, hiszen azt 8-10 órán keresztül fejti, ki ezért nem terheli túl a szervezetet.

BioDrain tablettaA BioDrainTM gyógynövény alapú, természetes hatású, méregtelenítő készítmény, amelyet Skandináviában több mint 10 éve használnak. Szervezetünkbe különféle méreganyagok kerülnek be a belélegzett levegővel, a megivott vízzel, illetve különösen az elfogyasztott, feldolgozott ételekkel. A méreganyagok lehetnek az ételekben lévő növényvédő szer maradványai, mesterséges színezékek/édesítőszerek, nehézfémek, illetve akár a szervezetünk által termelt salakanyagok.

Legalon 70 drazséMikor javasolható a készítmény alkalmazása? A Legalon 70 drazsé toxikus májkárosodás, valamint idült gyulladásos májmegbetegedések és májzsugorodás (májcirrhosis) kiegészítő kezelésére javallott. Figyelmeztetés: A gyógyszeres kezelés nem pótolja a májkárosodást kiváltó ok (pl. alkohol) elkerülését. Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót.