Közérdekű adataink

Nyitvatartás, elérhetőség - Kattintson!

Járvány után

Veszelyhelyzet2

Egészségvédelem


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Mérleg kölcsönzés

A babamérleg kölcsönzés részleteiért ide kattintson!
GyöngyPatika

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Róna Web


Könyvek

 

springmed

Látogatott oldalak

Oldalletöltések: 2517351

Impresszum

Honlaptulajdonos:
Róna Patika
Felelős szerkesztő
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

helpNeT Iroda Kft.

Cegadatok X


LeszokásSegít megszabadulni a testi és lelki káros, makacs szokásoktól. A káros szokások abbahagyásakor jelentkező türelmetlenség, nyugtalanság és hirtelen kedélyváltozások ellen. Serkenti a vitalitást és rendezi a megzavart életritmust.

FejlődésEz az esszencia a változások idején és az átmeneti időszakokban hasznos, amikor minden megkérdőjeleződik, és meg kell válnunk a már működésképtelen és értelmüket vesztett szokásoktól és viselkedéstől. Javasolt minden kis- és nagyjelentőségű átmeneti időszakban: költözés, környezetváltozás, munkahely változtatás, szakítás stb. Megszabadít az előrehaladást gátló múltbéli érzelmi kötöttségektől. Segít abban, hogy összeszedettek maradjunk a változások idején. Fejleszti a bátorságot, az önbizalmat és az akaratot a változásokkor, nem engedi, hogy tehetetlenségbe és mozdulatlanságba süppedjünk. Rávezet a minden külső befolyástól mentes saját utunkra. Javasolt olyankor, amikor meg akarunk szabadulni egy hamis, mások által ránkerőltetett önképtől.

ÉrettségEz az esszencia segít a múlt eseményeit megfelelő távlatból szemlélni, és új nézőpontot kölcsönöz az élet értelmére nézve. Azoknak, akik úgy érzik, hogy már megették a kenyerük javát, és tele vannak keserűséggel, életuntak és kedvetlenek. Életerőt ad és segít legyőzni az öregedéssel járó megcsontosodást. Segít abban, hogy legyőzzük az öregedéstől való félelmet, és ne érezzük magunkat öregnek. Segít az előrehaladást gátló életmóddal szakítani. A nőknél megkönnyíti a klimax időszakát és segít ezt az átmenetet egészséges és pozitív módon megélni.

SerdülőkorJavasolt a 13-20 év közötti fiúknak és lányoknak a serdülőkorral együtt járó identitásválság idején. Azoknak, akik nem érzik jól magukat a bőrükben, csúnyának vagy tisztátalannak érzik magukat. Harmonikusan integrálja a nemi identitást. Megerősíti az egyéniséget, egyediséget, és segít abban, hogy a serdülő kitartson a saját meggyőződése mellett, még a családi, társadalmi és kulturális nyomással szemben is. Gátolja az akaratot gyengítő, csalóka megoldások felülkerekedését (kábítószer használat, állandó passzivitás). Azoknak, akik nem tudják, mit akarnak, és még nem találták meg a követendő utat. Felszabadítja az egyéni alkotóképességet.

KisgyermekkorEz az esszencia megkönnyíti a beilleszkedést és támogatja a gyermeket abban, hogy megnyíljon a világ felé. Fejleszti a környezettel való harmonikus kapcsolatot úgy a családban, mint azon kívül. Egyensúlyban tartja az anya-gyermek kapcsolatot. Stimulálja az érzelmi köteléket és elősegíti, hogy gyengéd kapcsolat jöjjön létre a gyermek és hozzátartozói között. Fejleszti a szociális ösztönt és segít legyőzni a többiektől való félelmet. Elősegíti a kiegyensúlyozott önbecsülést. Megőrzi és bátorítja a gyermek spontán mûvészi önkifejeződését különösképpen akkor, ha a környezet vagy a gyermek helyzete elnyomja ezt a kreativitást. Javasolt bántalmazott, magára hagyott gyermekeknek is.

TerhességFizikai és érzelmi téren is segíti a terhes nőt: kiegyensúlyozza az érzelmeket és megszünteti a fizikai feszültségeket. Enyhíti a hányingert és nyugtatólag hat az emésztésre. Segíti legyőzni a stresszt és a túlérzékenységet. Megerősíti a kapcsolatot a születendő gyermekkel. Serkenti az anyai érzéket és fokozza az anyaszereppel kapcsolatos önbizalmat.

Családi összetartásMegerősíti a családi egységet. Fejleszti az érzelmi kapcsolatokat. Elősegíti a kommunikációt, a megértést és a mély érzelmek kifejezését a csoporton belül vagy a családi körben. Segít legyőzni az érzelmi hullámzásokat, a konfliktushelyzeteket, valamint az ezekből eredő szenvedést és zavart. Segít megérteni és megoldani a kapcsolatokat megbénító, negatív családon belüli helyzeteket. Javasolt esszencia akkor, ha a mindennapi gondok eltávolítják egymástól a csoport vagy a család tagjait.