Közérdekű adataink

Nyitvatartás, elérhetőség - Kattintson!

Járvány után

Veszelyhelyzet2

Egészségvédelem


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Mérleg kölcsönzés

A babamérleg kölcsönzés részleteiért ide kattintson!
GyöngyPatika

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Róna Web


Könyvek

 

springmed

Látogatott oldalak

Oldalletöltések: 2512544

Impresszum

Honlaptulajdonos:
Róna Patika
Felelős szerkesztő
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

helpNeT Iroda Kft.

Cegadatok X


BORTERMŐ SZŐLŐ - Vitis viniferaA vezetői képességek konstruktív felhasználásához, hogy mások szolgálatára legyünk, ne pedig uralkodni akarjunk felettük. A magabiztos, ellentmondást nem tűrő, önös egyének részére.
ÁGAS ROZSNOK - Bromus ramosusSegíti saját küldetésünk megfogalmazását és kifejezését. Hasznos azoknak, akik nem tudják, hogy miként is éljenek, akiknek nincsenek ambícióik, vagy nem képesek megvalósítani céljaikat. Gyakran elbátortalanodnak és elbizonytalanodnak, általában véve unottak és elégedetlenek.
BÉKALILIOM - Hottonia palustrisSegít abban, hogy az embertársainkkal megosszuk magunkat, és közösséget vállaljunk. A visszafogott, független, távolságtartó, nyugodt, büszke egyéneknek. Azoknak, akik szeretnek egyedül lenni és felsőbbrendűnek érzik magukat.
BÜKKFA - Fagus silvaticaFejleszti a toleranciát és a mások iránti érzékenységet. A kritikus, szőrszálhasogató, arrogáns, intoleráns egyéneknek. Azoknak, akik túl érzékenyek a környezetükre, és mindennek csak a negatív oldalát látják. Gyakran cinikusak és szigorúak másokkal szemben, a tökéletességre törekednek.
CSERESZNYESZILVA - Prunus cerasiferaSegít legyőzni a kontrollvesztéstől való félelmet. Javasolt mindazoknak, akik attól tartanak, elveszítik önuralmukat, ellenőrizhetetlen cselekedetektől, rögeszmés félelmektől tartanak.
DIÓFA - Juglans regiaSegít megszabadulni a múlt kötelékeitől, a fejlődést gátló régi mentális sémáktól. Hasznos azoknak, akik szükségét érzik megvédeni magukat a külső hatásoktól a változások és átmeneti időszakok idején.
EGYNYÁRI SZIKÁRKA - Scleranthus annuusA világos és határozott döntéshozatalhoz. Egyensúlyt hoz, amikor állandóan két szélsőség között ingadozunk. Az állhatatosság nélküli embereknek, akik nem tudnak döntést hozni és két megoldás közül választani.
ERDEI ISZALAG - Clematis vitalbaFejleszti a jelen iránti érdeklődést. Megkönnyíti a felelősségvállalást a mindennapokban. Serkenti a kreativitást. Azoknak, akik a jövőben élnek, képtelenek koncentrálni és gyakran a vitalitásnak is híján vannak, a holdon vagy a fellegekben járnak.
ERDEIFENYŐ - Pinus sylvestrisA jelen megéléséhez, és a mindent ellenőrzés kényszerétől való megszabaduláshoz. Segít mindazoknak, akiket nyomaszt a saját kötelességtudatuk és kötelezettségeik. Akik mindig bűntudatot éreznek, és vádolják magukat, hogy többre is képesek lennének.
EURÓPAI SÜLZANÓT - Ulex europaeusSegíti az előrejutást és a nehézségek legyőzését. Hasznos a rezignáltak, reménytelenek és azok számára, akik már semmilyen segítségben sem bíznak, és akik már egyáltalán nem reménykednek abban, hogy jobbá tehetik a helyzetüket.