Közérdekű adataink

Nyitvatartás, elérhetőség - Kattintson!

Járvány után

Veszelyhelyzet2

Egészségvédelem


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Mérleg kölcsönzés

A babamérleg kölcsönzés részleteiért ide kattintson!
GyöngyPatika

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Róna Web


Könyvek

 

springmed

Látogatott oldalak

Oldalletöltések: 2512594

Impresszum

Honlaptulajdonos:
Róna Patika
Felelős szerkesztő
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

helpNeT Iroda Kft.

Cegadatok X


A Bach virágterápiás eszenciák adagolása és alkalmazásaA gyógyír készítése: A saját magunk számára összeállított eszenciakeverék elkészítéséhez nem feltétlenül kell napoztatnunk, vagy főzőcskéznünk, az előre elkészített alapeszenciát boltban is megvehetjük. A szedésre javasolt gyógyír elkészítéséshez vegyünk egy 30ml-es barna üveget, és töltsük teli forrásvízzel, vagy szénsavmentes ásványvízzel (a desztillált víz nem jó erre a célra). Adjunk hozzá egy kevés brandyt a tartósítás miatt. Ehhez adjuk a boltban megvásásrolt alapesszenciából 2 cseppet. Ha esszenciakeveréket akarunk készíteni, akkor minegyik alapesszenciás üvegből 2-2 cseppet teszünk az üvegbe. Maximálisan hat különböző esszenciából készíthetünk keveréket. Elsősegély szerből 4 cseppet kell az adagoló üvegbe tenni.

Néhány szó az egykomponensű úgynevezett monoesszenciákrólA DEVA virágesszenciák többféle módon illeszthetőek be a mindennapi életbe. Eseti jelleggel alkalmazva helyreállítják kedélyállapotunkat, segítenek valamely nehézség legyőzésében, megszüntetik félelmünket, hosszabb távon képesek feloldani mély érzelmi gátakat és megcsontosodott, vagy hibás magatartásformákat. A múlt hónapban a többkomponensű virág-esszenciákról adtunk hírt, most az egykomponensű, un. Monoesszenciák közül ismertetünk néhányat:

Bach virágterápiás termékekIsmrerje meg a patikánkban forgalmazott gyógyító virágesszenciákat. A virágesszenciák a virág, a napfény és a víz találkozásából születnek. A DEVA virágesszenciák napfényfürdőnek kitett virágokból készült dinamizált, finom cseppfolyós kivonatok, amelyek a növényvilág jótékony hatását hozzák el hozzánk. Így például, hogy csak néhány példát említsünk, a virágesszenciákat használják szomorúság, bátortalanság, önbizalomhiány, határozatlanság ellen, kommunikációs vagy önkifejezési nehézségek esetén stb…